Curatare si Igienizare Aer Conditionat

Oferim Serviciu de Curatare si Igienizare pentru Aparatele de Aer Conditionat in Oradea si Judetul Bihor.

Curatarea si Igienizarea este un factor recomandat de catre Climano sau Producatorii de Aere Conditionat cat si de catre medicii pneumologi din punct de vedere a sanatatii dvs si pentru o buna functionare a aparatului dvs de aer conditionat.

Fara verificarea, curatare si intretinerea aparatului de aer conditionat periodic a intalatiei de racire si incalzire, filtre, acesta pierde aproximativ 20% din eficienta anual si scade randamentul aparatului.

Sanatatea dvs este importanta!

Pericolul din locuinta dvs!

Fara o Igienizare minima Anuala va puneti in pericol sanatatea iar cei mai vurnerabili la infectii pulmonare sunt copiii!

Aparatul de aer conditionat prin ventilarea aerului acumuleaza praf, bacterii si mucegai datorita umiditatii in special iarna care ulterior dvs le veti inhala, astfel sanatatea dvs este in pericol.

Curatarea si igienizarea aparatelor de aer conditionat se vor efectua doar cu solutii speciale si avizate de catre Ministerul Sanatatii si nu cu solutii din comert care eficienta lor este 0 si mai mult marketing.

Curatarea si igienizarea aparatelor de aer conditionat este recomand inainte de a incepe sezonul vara/iarna in functie de perioada de utilizare a aparatului de aer conditionat.

Apelati cu incredere la Climano.

Lipsa Igienizarii a Aparatului de Aer Conditionat.

 Asa a gasit echipa Climano la clientii aparatele inainte de a efectua Curatare si Igienizare. Praf, Mucegai, Bacterii...etc Sanatatea are prioritate!